Przyjęcia weselne

Organizacją wesel zajmujemy się od lat. Dla wielu z Państwa jest to najważniejszy dzień w życiu dlatego staramy się sprostać oczekiwaniom wsłuchując się dokładnie w Państwa pomysły. Do każdego podchodzimy indywidualnie, tworząc w ten sposób wspólnie z Państwem niezapomniane wspomnienia dla najbliższych.

Dysponujemy piękną, przestronną salą w której możemy zorganizować wesele dla 130 osób. Posiadamy również 2 mniejsze sale, łącznie dla ok. 60 osób.

Do dyspozycji gości jest również taras z widokiem na Odrę, na którym można zorganizować zaślubiny.

Decydując się na organizację wesela otrzymują Państwo w cenie:


Pokój dla nowożeńców wraz ze śniadaniem

Dekorację sali

pokrowce na krzesła, wstążki i/lub organzę, świece, serwetki

Niższe ceny noclegu dla gości weselnych


Na I–szą Rocznicę Ślubu romantyczną kolację w "Jachtowej"



Przywitanie

  • Chleb weselny

  • Wódka

  • Wino musujące

  • Sól

  • Woda

Zupa

Jedna do wyboru

  • Krem z pieczarek z grzankami

  • Rosół z makaronem

II danie

Jedno do wyboru

  • Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym lub podana na szpinaku

  • Schab w sosie borowikowym

  • Polędwiczki wp. w cebulce

  • Filet drobiowy panierowany

  • Pieczona karkówka w sosie własnym

Dodatki do dań

Jedno do wyboru

  • Ziemniaki gotowane z koperkiem

  • Kluski śląskie

Surówki

Dwa do wyboru

  • Z białej kapusty

  • Buraczki z cebulką

  • Z czerwonej kapusty z jabłkiem

  • Warzywa gotowane

  • Mix sałat w sosie vinegret

  • Marchewka z groszkiem

  • Mizeria

Zimne zakąski

Sześć do wyboru

  • Półmisek mięs pieczonych i wędlin

    karkówka z czosnkiem i ziołami, boczek pieczony, polędwica
    (dodatki: chrzan, musztarda, ćwikła)

  • Galaretki drobiowe

  • Śledź w oleju z cebulką i natką pietruszki

  • Śledź po łowicku

  • filet rybny opiekany w zalewie octowej

  • Ryba w sosie greckim

  • Sałatka jarzynowa

  • Sałatka grecka

  • Sałatka z kurczakiem z pestkami dyni z pikantnym sosem

  • Dodatki

    pieczywo mieszane
    warzywa sezonowe (świerze, marynowane)

Dania gorące podawane w trakcie przyjęcia weselnego

Trzy do wyboru

  • Zupa gulaszowa / flaki

  • Szaszłyki drobiowe z warzywami

  • Barszcz czerwony z krokietem / pasztecikiem

  • Gulasz z łopatki podany z kluskami śląskimi



  • Tort weselny

    smak i kolor do wyboru

    100g/os

  • Ciasto

     

    150g/os

  • Napoje zimne

    woda, soki

    - b/o

  • Napoje ciepłe

    kawa, herbata

    - b/o


  • Cena: 188 zł/os

  • W każdy piątek: 170 zł/os

Istnieje możliwość zamiany powyższego menu, polegająca na wprowadzeniu dodatkowych dań lub zamianie na inne

Alkohol we własnym zakresie (bez korkowego)

Parking, toalety, szatnia – bezpłatne

Stół staropolski

  • Smalec babuni

  • Ogórki

  • Pieczywo

  • Wędzonka wiejska

  • Kiełbasa

  • Bekon wędzony

  • Ogonówka wędzona

  • Salceson

  • Kaszanka

  • Pasztet z żurawiną

  • Cena: 800

  • Obiad

    do wyboru

  • Kawa

    - b/o

  • Herbata

    - b/o

  • Pieczywo

  • Cena: ok. 50 zł/os. + obsługa 600 = 850
    (w zależności od ilości osób)


Czas trwania:

Wesele - 10 godz.

Poprawiny - 8 godz.


Odwiedź naszą Galerię

Hotel

Przyjęcia weselne

Przyjęcia okazjonalne

Otoczenie